• p1

Ta'otoga: Ua ulufale atu Middletons i totonu o le Pulega

p1

Ole fa'atau oloa ole taavale ole Middletons, ose fa'apitoa ile nofoa fa'anofo, moega fetu'una'i ma ta'avale sikola, ua ulufale atu ile pulega.
Fa'atūina i le 10 tausaga talu ai i le 2013, Middletons o le piliki ma le paluga fa'atonuga mai i latou e ona meaafale fa'atau sa'o Oak Tree Mobility, Tom Powell ma Ricky Towler.
Na tuua e Ricky Towler le kamupani ia Tesema 2022 ae na tusi Tom Powell i le aufaigaluega i le aso 9 o Ianuari e faʻamaonia ai o le a faʻanoanoa le kamupani e faʻagata le fefaʻatauaʻiga ma ulufale atu i le pulega.

Fa'asalalauga |Fa'aauau tala i lalo

p2

I le faasino atu i le mafuaaga o le pau i totonu o le pulega o loo taʻua ai e le tusi ua oo i le siʻitia o tatou tau, faigata i lana sapalai, ma le paʻu o le talitonuga o tagata faatau ona o le tulaga tau tamaoaiga o loʻo i ai nei.
O le tusi na taʻua ai e leʻi mafai e Middletons ona faʻafetaui vave i tulaga luʻitau tau fefaʻatauaʻiga, poʻo le faʻamalieina o manaʻoga tau tupe faaopoopo ua tuʻuina atu i ai.
Ua fautuaina le aufaigaluega o loʻo tofia faufautua e fesoasoani i le tapunia o Middletons ma o le a valaʻaulia i latou i se fonotaga i luga ole laiga e faʻatalanoa ai le mea o le a sosoo ai ma soʻo se lagolago latou te ono agavaa i ai.O le a fesoasoani foi le au pulega i soo se totogi e tatau ona totogi mo le vaitaimi mai ia Ianuari 1 2023.
Faatasi ai ma le faanaunautaiga e liliu le faleoloa feaveaʻi i se tasi o taʻutaʻua taʻutaʻua i le maketi, Middletons sa faʻamautu muamua se tupe faʻatasi mai le Faletupe o Atinaʻe fou o Uelese ma Bristol-based Wealth Club i le 2018 o le £ 3.8 miliona.
I le 2018 ma le 2019, na faʻaauau ai ona faʻalauiloa e le faʻatau oloa le silia ma le 15 faleoloa i West Midlands, Central England ma South West o Egelani.
Ina ua maeʻa ona faʻasalalau le loka i le taimi o le faʻamaʻi COVID-19 ia Mati 2020, na tapunia ana faleoloa mo le tolu masina, toe tatalaina ia Iuni i lena lava tausaga.
E tasi le masina talu ona loka, na faʻalauiloa e le kamupani se filifiliga e-pisinisi mo tagata faʻatau e faʻatau mai le kamupani, e aofia ai le tuʻuina atu fua i luga o ana laina o sikola, moega ma nofoa.
Aʻo leʻi oʻo i le faʻamaʻi, na tipi e le kamupani le lipine i luga o le faleoloa Reading ia Fepuari 2020, ina ua maeʻa faʻamaonia i le THIIS na fuafua e tatalaina ni faleoloa fou se ono i le afa muamua o le 2020.
O le faʻasalalauina o le coronavirus ma le lokaina mulimuli ane o faleoloa e le taua tele na foliga mai na taofia ai le faʻatupulaia o fuafuaga a le kamupani.
Ua fa'afeso'ota'i e THIIS ia Tom Powell mo nisi fa'amatalaga ma so'o se isi fa'afouga o le a fa'asoa atu iinei.


Taimi meli: Iuni-19-2023